Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
”Abecedarul pentru Pop” -

”Abecedarul pentru Pop”

Faceți un miting la care aduceți câte o carte pentru ministrul Pop. Care o să se sperie văzând atâtea pagini tipărite și o să-și dea demisia din postul de ministru al educației recunoscându-și incapacitatea. Și marmota învelea Gazeta Matematică în staniol.

Ceea ce-i caracterizează pe băieții ăștia ajunși peste noapte miniștrii de nici în cele mai roz fantasme nu credeau că vor ajunge așa de sus, este nesimțirea. Combinată cu tupeul și cu o doză mai mare sau mai mică de incultură și prostie. În mintea lor, ceea ce fac, fac bine. Sunt cei mai deștepți și mai viteji dintre toți miniștrii neamului. Sunt niște miniAtlași care poartă pe umerii lor greutatea țării.

Pop e doar o dovadă în acest sens. Probabil că în școală (pe când era elev) cel mai plăcut moment pentru el era pauza mare. În rest, un elev care a luat bacul cu 10 ar putea fi un ministru al educației mult mai bun. Dar probabil că e momentul ca și educația asta, cât mai este ea, să fie pusă pe butuci. Sau în genunche.

Continuarea AICI.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Dacă e vineri, e încă un liberal

Vinerea trecută v-am povestit de liberalul deputat Răzvan Prișcă. AICI și AICI. Coincidență sau nu, vinerea asta m-am lovit de...

Close