Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Abţinătorii de serviciu -

Abţinătorii de serviciu

man-with-zipper-mouth1Gata! Au majorat taxele şi impozitele la Ploieşti. Să ne trăiască aleşii, neamule! De la popor pentru popor, nu? Cu 14 voturi pentru, 10 contra şi… şi 3 abţineri.

Să reluăm un pic. Consilierii locali au avut de votat o hotărâre. Se măresc sau nu taxele la Ploieşti cu 16%. Unii au zis da, că aşa cere patria, partidul şi Victoraş Copilotul Ponta şi alţii au zis nu, că aşa le-a cerut partidul, poporul şi marea cea mare.

Ce se întâmplă cu ăia de s-au abţinut? Le place cu curul în două luntrii? Sunt atât de laşi şi milogi încât nu pot să voteze după cum le dictează conştiinţa ca să nu se supere partidul şi să-i lase cu dorsalu-n frig? Sunt atât de duplicitari că nu-s în stare să zică nici da, nici nu şi atunci se abţin?

Când le-o striga vreun amărât „să vă fie ruşine!” vor zâmbi superior spunând „io n-am votat aşa ceva”. Dar nici n-ai fost împotrivă, abţinătorule profesionist. Ai aplicat exact proverbul ăla „minunat” cu sabia care nu taie capul plecat.

–         2+2=4?

–         Nu ştiu, mă abţin.

Cam aşa au făcut şi cei trei consilieri care nu sunt în stare să zică un da sau nu. Sunt mai de huiduit decât ăia de au votat clar. Dar ce să te mai miri când e plin parlamentul de abţinători din ăştia, trebuie să avem şi noi specimene din astea la nivel mai mic cum e Consiliul Local.

PS. Cei trei abţinători sunt consilierii de la PP-DD. Cred că au jurat să se abţină până o găseşte domnu’ Dan pe Elodia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Spiriduşul verde

[singlepic id=64 w=320 h=240 float=] a se observa oala de bani unde se vor aduna "galbenii" rezultaţi din taxele majorate.

Close