Barză, viezure, mânz. Mai mult barză. La Ploiești

Nici nu se potoli bine furtuna aia ciclonică ce n-a lovit Ploieștiul, că ieri, fiind numai două ceasuri rele, PNL (patidul acela național și liberal) a mai comis o conferință de presă. De data asta n-a vorbit nici deputatul Prișcă sau Virgil Guran, ci tocmai Roberta Anastase. Care nemaifiind la guvernare a descoperit că Ploieștiul e poluat. S-o fi poluat orașul într-un fel ce ține de metaforă de când dorm la Guvern PSD+ALDE, dar de poluat era poluat și când Roberta Anastase era șefa Camerei Deputaților. Dar cum la mediu este o altă ploieșteancă (Grațiela Gavrilescu) trebuia să înceapă atacurile, așa ca între fete.

I-o fi suflat Grațiela Robertei de pe raft ultima pereche de Jimmy Choo? I-a zgârit Louis Vuitton-ul pe holurile Parlamentului? Greu de spus. Ușor de spus este că Ploieștiul este poluat, iar Grațiela Gavrilescu merită să fie demisă, după cum cere deputatul Anastadse. Păi nu știe deputatul că noi ploieștenii cu-n benzen suntem datori?

Continuarea AICI.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
La Ploiești, furtuna n-a mai vrut să vină

Pentru câteva ore, ploieștenii s-au simțit mai ceva ca americanii din Florida. Vești despre o furtună puternică i-au făcut pe...

Close