Când micii nechează în zare pe grătare

cow-horseŞase pensionare mai impresionabile şi vreo trei cocalari care căutau bere la pet de 5,5 litri au leşinat în Kaufland auzind că micii, mai exact cărniţa de mici este din căluţ. Cineva a şi reclamat că, mestecând conştincios micul la un grătaur cu familionul şi-a ciobit un incisiv într-o caia (cu accent pe al doilea a), obiect folosit în a prinde potcoavele de copitele calului.

E calul vacă? E porc? Probabil doar caii care vin noaptea pe la trei în grajd, beţi muci şi îşi bat iepele cu căpăstrul din dotare. Poate fi calul oaie, mai ales că micul de mic se face din behăitoarea atât de dragă lui Gigi? Poate fi ce vrea el, că vorba aia, la cât ne-a dus în spate ca un animal…

Una peste alta, istoricii britanici au descoperit ca troienii au fost păcăliţi cu o vacă troiană nu cu un cal. Una peste încă alta cărniţa de horsişor e mai bună ca aia de moo, mai ieftină şi mai gustoasă (15 bucătari englezi cărora li s-a dat să guste cal şi vacă au decretat călăritorul very good). Aşa că io îmi iau sacoşele, fug la Kaufland şi îl întreb pe vânzător: Carne de mici ţineţi? Nechează? Dacă zice da îmi iau doo kile şi mă apuc să sacrific nişte grătare şi să beau nişte beri. Şi în timp ce voi ciocni halbele reci voi zice: În cinstea ta, Black Beauty!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Două veşti bune de dimineaţă

Prima veste este că azi e vineri (asta pentru poporul muncitor care încă n-a aflat). A doua este că băieţii...

Close