Ce cadouri pregătesc partidele în campania electorală / ARD – putere chinezească în campanie românească – ep. 1

Vestea despre cadourile electorale care nu trebuie să depăşească 10 lei a căzut peste echipele de campanie precum uraganul Sandy peste New York. Adică în primă fază li s-a tăiat curentul. În a doua fază s-au constituit celule de criză şi s-a hotărât ca TIR-urile cu geci, carne de pui sau celulare chinezeşti de unică folosinţă să fie anulate. Pierderile la nivel financiar încă nu se pot contura şi nici nu e momentul acum la început de campanie.

Tabăra ADR-ului rămăsese pe cap cu vreo 150 de camioane pline de orez. Cei de la ARD chiar se gândeau să-l doneze la nişte orfelinate când salvarea a venit de la…

 Dragonul Roşu strikes again

Salvarea a venit la propriu pentru unul din membrii staff-ului de campanie care făcuse un atac de panică şi tot repeta cuvântul „orez”, iar la propriu de la dl. Ping Lee un onest negustor de la Dragonul Roşu care mai dădea un ban din când în când pentru campanie. Discuţiile au durat mai mult de 5 ore, dar până la urmă s-a găsit soluţia (soluţie demnă de Guiness Book, dar cine stă să se gândească la asta): fiecare bob de orez va fi inscripţionat cu sigla ARD!

„Vom da la fiecare cetăţean câte un bob de orez. De fapt mai multe boabe, vreo 500.000 că poate le pierde, că sunt mici şi nu vrem să dăm naştere la tristeţi. Deja se îndreaptă spre România 400.000 de inscripţionatori de boabe de orez, am închiriat un sat întreg din China la un preţ foarte bun. Ne-am gândit şi la alegătorii noştri care au probleme cu vederea. Ei vor primi nişte lupe, made in China care sunt o sponsorizare din partea domnului Ping Lee şi care nu costă mai mult de 10 bani en-gross”, a declarat un membru al staff-ului de campanie al ARD.

 

Nu rataţi episodul de mâine: USL – un origami pentru tot alegătorul

Ps. Cred că nu trebuie să explic faptul că acest material e un pamflet, nu?

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close