Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Cine Art House in Ploiesti. Adica cinema unde vezi filme de filme -

Cine Art House in Ploiesti. Adica cinema unde vezi filme de filme

Am fost in seara asta la Cafe 3D cinema care s-a transformat in Cine Art House. Ocazie cu care s-a organizat o conferinta de presa unde ni s-a explicat ca la noul cinematograf or sa se dea numai filme de arta, doua filme de gala pe zi, iar sambata si duminica de la 10 desene animate pentru cei mici.

A vorbit directorul RADEF (care mie mi se pare un tip competent si hotarat) pe care l-am vazut prima oara in vara lui 2011 cand s-a organizat primul festival de film din Ploiesti. Am vazut si primul documentar 3D romanesc. Mi-a placut, dar nu la modul sa cad de pe scaun.

La final s-a proiectat in sala mare Five days of war, dar n-am stat c?-l vazusem tras de pe torente (lucru despre care viceprimarul orasului (sa vorbeasca si el ca e om, nu?) Cristian Dumitru (un tip de la PNG CD, nu cred ca-l stiti) a spus ca de aia nu avansam (ca vad io filme de pe torente). Cum nu vroiam sa fac circ nu i-am raspuns ca nu avansam pt ca ei ca administratie si politicieni sunt muci, o zic aici pe blog cu toate ca nu cred ca ma citeste. E ocupat cu treburile orasului (nu radeti prea tare, pls).

De fapt am scris postul asta ca sa-i raspund viceprimarului, nu sa va spun ca de maine (1 feb) puteti merge la Cine Art House.

PS. Il mai trag o data in seara asta (pe film) sa-l revad pe laptop la o tigara la caldura (ca-n sala mare de cinema cica-i frig de ingheata vrabia in zbor).

Si la final, STOP ACTA!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Scapam de mizeria aia de gresie din centrul Ploiestiului

Ori ca e an electoral, ori ca le-a venit mintea la cap, consilierii au votat azi un proiect de hotarare...

Close