Conferinta de presa USL Prahova. Lui Volosevici i se pregateste ceva

Prezenti la conferinta, membrii USL Iulian Badescu (contracandidatul lui Volosevici la primaria Ploiesti), Ion Eparu, consilier local PSD (nu Daniel Savu cum anuntasem, deh memoria…), Iulian teodorescu consilier local PNL si George Botez, presedinte interimar PNL, s-au suit un pic (mai mult) pe primarul Volosevici.

Care anuntase sedinta extraordinara de consiliu ce avea ca puncte trecera iluminatului public la Serviciul de Gospodarire Urbana sau prelungirea contractului cu Luxtenul ce ne iluminaza urbea. Din punctu meu de vedere uselistii au dreptate: asemenea serviciu se da prin licitatie, nu prin incredintare directa. Asa ca o sa-i traga iar lui Volo o plangere penala. Si nu o sa fie prima, cred eu, mai ales ca incepe campania.

Iulian Badescu a spus ca SRI-ul ar trebui sa afle (daca nu stiu deja) ca seful de la doi si un sfert e bun tovaras cu Volosevici. Iar SGU este aspirator de bani pentru camarila Robertei. Evident ca n-au lipsit expresiile “partid stat” si mai nou “partid municipiu”. Talente literare, domn’le.

La conferinta s-a dat cafea si apa. Nu alune, nu ciocolatele Rom. Pai ce facem aici, bre?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Azi, o alta conferinta de presa

Tot USL-ul. Iulian  Badescu, George Botez, Iulian Teodorescu si inca cineva, l-am uitat. Parca Daniel Savu, dar nu-s sigur. Vedem...

Close