Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Consilierii locali intra in 2012 la fel ca in 2011. Nepasatori -

Consilierii locali intra in 2012 la fel ca in 2011. Nepasatori

Motto: Noi ne facem ca muncim si ei chiar ne platesc.

Daca mai crede cineva ca un consiliu local al unui oras, comuna, insula e pus in slujba cetateanului si nu in slujba interesului politic ori e naiv ori traieste pe statia spatiala internationala.

Ieri (adica marti 27 decembrie 2011) s-a facut mare sedinta de consiliu local Ploiesti. Sedinta extraordinara. Care avea pe primul punct alocarea de fonduri pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Consilierii PSD si cei PNL (in afara de unul singur) nu s-au prezentat la sedinta. Boicot, cazuse porcusorul greu? Ce conteaza. Conteaza respectul aratat cetatenilor (stiu, vorbe mari). Cred ca au avut ceva emotii absentii la votarea proiectului cu catedrala, dar consilierul PNL nu a fost de acord. Daca tin bine minte s-a abtinut si un consilier PDL.

La punctul doi, ceva cu bugetul s-a aprobat sa se dea mai putini bani la FC Petrolul. Unanimitate, ni s-a urat noua, ziaristilor “La multi ani!” si gata. Ca de obicei primarul nu a fost prezent pe motiv de concediu. Dupa cate am vazut prefera sa vina la sedintele de consiliu judetean.

Cred ca in 2012 vom vedea tot felul de piscoturi boicoturi din astea. Ca doar se ascute lupta intre USL si PDL.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Am facut bradul…

Carnea e pregatita, sarmalele-s gata, gheata este, colindele rasuna.

Close