Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Exclusiv!!! Grevă în fotbalul românesc din cauza clubului Bamboo -

Exclusiv!!! Grevă în fotbalul românesc din cauza clubului Bamboo

La aflarea veştii că Garda Financiară a închis clubul Bamboo mai mulţi fotbalişti de la diferite echipe din ţară au declarat grevă. Ei spun că nu vor mai juca până când Garda Financiară nu-şi va lua tentaculele de pe clubul Bamboo.

“Pentru mine clubul ăsta a fost ca atunci când m-am dus la femei prima oară. M-a făcut mai bărbat. Păi înainte mă făceam muci dintr-o bere, acu duc sticla de uischianu fără să-mi tremure picioarele”, a declarat unul dintre grevişti.

Mitică Dragomir a precizat că mafia federaţia pe care o conduce va interveni pe lângă instituţiile statului pentru “a le da băieţilor din fotbal o şansă să-şi cheltuie banii. Păi ce-aţi vrea mă, să cumpere cărţi, v-aţi dilit?”, a conchis mafiotul şeful LPF.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, mai multe piţipoance de Dorobanţi au pichetat sediul Gărzii Financiare cu pancarte pe care scria: “Free Bamboo”, “Lăsaţ-ine să ne fuckem un viitor”.

Contactat telefonic, Adi Mutu a tras aer în piept şi… a refuzat să comenteze.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close