Exclusiv / Iată adevărul din spatele vandalizării sediului PP-DD din Ploieşti

După cinci comunicate (aceleaşi) primite pe mail, ziarit.ro s-a hotărât să investigheze vandalizarea sediului PP-DD din Ploieşti (str. Scoruşului). Cei de la PP-DD acuză că au primit una bucată cărămidă în geamul termopan al poporului. Poliţistul venit la faţa locului a constatat, evident, că geamul este spart pe ambele părţi.

Pornind de la această concluzie am reuşit să aflăm că nu e vorba de o cărămidă, ci chiar de o ofertă de pace pe care unul dintre contracandidaţii (rămas încă necunoscut poporului) a vrut să o ofere în semn de prietenie şi preţuire. El a trimis printr-un om de încredere o prăjitură cu mere. Negăsind pe nimeni la sediu, curierul a zvârlit cu năduf şi inconştienţă plăcinta spre sediul poporului. Ghinion! Plăcinta era veche şi avea consistenţa betonului. Geamul a fost mai puţin rezistent.

Iată cum, din pur ghinion, o ofertă de pace s-a transformat în dezgroparea securii războiului chiar pe final de campanie. Acum trebuie să scoată domnu Dan şi bani de termopan. De două ori nasol.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close