Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Interviurile APH / Comisarul şef Viorel Dosaru, comandantul IPJ Prahova: „Nume mari din lumea interlopă a Ploieştiului vor dispărea din peisaj"

Interviurile APH / Comisarul şef Viorel Dosaru, comandantul IPJ Prahova: „Nume mari din lumea interlopă a Ploieştiului vor dispărea din peisaj”

Viorel Dosaru a devenit şef al IPJ Prahova odată cu schimbarea de putere politică din România. Schimbarea comandantului IPJ nu a fost băgată în seamă de şmecherii care fac legea în Ploieşti, comisarul-şef Dosaru începându-şi mandatul în perioada unui scandal de proporţii, din care a rezultat o crimă, chiar în buricul centrului capitalei de judeţ. Totuşi, Viorel Dosaru pare un tip determinat să facă ordine, iar noi încă îl credem, ţinând cont de experienţa profesională a acestuia. Reporterii APH au aflat, în premieră, pentru dumneavoastră, că Dosaru are în vizor grupările interlope din municipiu. Îi urăm succes şi sperăm că promisiunile legate de siguranţa publică vor deveni realitate cât de curând. Prahovenii au nevoie de o Poliţie puternică, eficientă şi corectă, pentru a se simţi protejaţi pe deplin.

continuarea pe actualitateaprahoveana.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Întâmplări din județ

Gazeta Prahovei 30 octombrie 1886

Close