Jurnalul Național = Scînteia de azi și de mâine

S-a scris și tot scris despre coperta scoasă de lingăii securistului Felix de la Jurnalul Național în care deținutul de drept comun Năstase Adrian este pus alături de martirii acestui neam. Că PSD-ul face manipulări de presă bolșevice, se știe, ce s-o mai lungim. Că PC-ul lui Felix e Conservator doar cu numele, se știe de absolut oricine. Mă miră reacția PNL-ul care ne arată în aceste zile că s-a transformat dintr-un partid istoric, într-o rulotă a securiștilor, ștergând cu buretele suferințele prin care membrii acestui partid au trecut.
Să recapitulăm. Iată cine sunt cei (să împrospăăm memoria unora), care azi, datorită jegurilor de la JN sunt puși alături de Bombonel.
IULIU MANIU – PNȚCD – ucis de comuniști la Sighet
GHEORGHE TĂTĂRĂSCU – PNL (se aude la liberali, sau Frumosul Adormit n-are treabă cu istoria?) – chinuit în pușcării de leprele roșii
CONSTANTIN ARGETOIANU – PNL (nu vă crapă un pic obrazul de rușine peneliștilor?) – ucis de ciuma roșie la Sighet
ION GIGURTU – pro extrema dreapta (Să nu leșine nea Nelu că ați lăsat un element legionar alături de Năstase?) – închis de comuniști în 1950
ARTUR VĂITOIANU – la 83 de ani este aruncat în închisoare de comuniști
PS pentru PNL – zi de zi scuipați pe mormintele Brătienilor. Prin ceea ce faceți. La restul nu aveam pretenții, dar voi?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Scurtissime #2

Volosevici a demisionat din funcţia de preşedinte al PDL Ploieşti. În niciun caz nu s-a oprit lumea pe stradă să...

Close