Mare știre mare – ciumpalac vs Primăria Ploiești

Preambul: ciumpalac este un termen folosit f des de M. Badea. Pe care “revoluționarii” de facebook l-au preluat ca și cum ar fi niște Ce Ghevari plin de luptă și de puritate revoluționară. Acum să vedem știrea: “Ştefan Dumitrescu, un ploieştean din zona centrală a oraşului, ne-a trimis pe adresa redacţiei un răspuns oficial din partea Primăriei Ploieşti la o adresă prin care acesta solicita adoptarea unei Hotărâri de Consiliu Local conform căreia „kilometrul zero” al Ploieştiului să fie decretat zonă liberă. Acesta susţine că, deranjat de apelativul pe care unii reprezentanţi ai Puterii l-au folosit la adresa protestatarilor, a semnat adresa cu numele său, Ştefan Dumitrescu, şi a adăugat „un ciumpalac de protestatar”. Mare i-a fost mirarea când a primit acasă răspunsul la petiţie. „Pe plicul pe care l-am primit acasă scria Ciumpalacul Dumitrescu Ştefan. Numele meu corect este Dumitrescu Ştefan. Nu mi se pare normal să fiu persiflat în halul acesta”, ne-a declarat ploieşteanul.” (sursa)

Unu. Ce-a vrut omul, treaba lui, km 0, km 69 plus cartofi prăjiți, să fim serioși, nu vă mai comparați cu Piața Universității din 90 că alunecați în ridicol.

Doi. Ploieșteanul își rupe cămeșa de pe el că a fost persiflat într-un hal fără hal. Cum semnează el cererea? Exact. Păi tu ai început, măi tată. Și bravo funcționarului. Acum fugi la Mirci și plânge-i în poală. Că dacă chiar vroiai km 0 zonă liberă scriai frumos cererea fără rahaturi din astea semirevoluționare. Volo, bagă-i o primă funcționarului.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close