Orașul SMART Ploiești. Băi, terminați cu miștourile

Ieri, pentru că nu mai erau bilete la festivalul comediei, m-am dus la UPG (Universitatea de Petrol și Gaze) Ploiești, unde președintele Iohannis a participat la dezbaterea ”Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire, Ploiești-Citadela Viitorului, Un viitor SMART pentru Ploiești”. Am zis că musai se lasă cu râsete și sughițuri. M-am întors nervos lucru pe care îl voi detalia mai pe seară. Deocamdată a ieșit textul ăsta:

Gardul smart al Primăriei Ploiești cântă de trei ori precum cocoșul biblic anunțând o nouă zi care se pogora asupra orașului. Dinspre Lukoil mirosea a levănțică africană. Dinspe Dero Lever nu mirosea a nimic pentru că în locul fabricii se făcuse de ceva timp un Aqua Park acoperit, cel mai modern din Europa. O investiție autohtonă de la bugetul local.

Inteligența artificială care controla toate casele din oraș îl trezi pe primarul Dobre în acordurile line ale lui Mozart. ”Bună dimineața”, îi spuse cu o voce care aducea vag cu a lui Kim Basinger. ”Astăzi aveți întâlnire cu domnul președinte Iohannis. Să nu uitați, please”. Dobre sări din pat direct în papucii de casă smart care-i încălzeau și îi masau piciorușele. La baie facu un duș după care, în timp ce se spăla pe dinți, se puse la curent cu ultimele noutăți afișate pe oglinda smart.

Ieși bine dispus din casă și păși pe trotuarul semiautomat care-l ducea spre primărie. De doi ani de zile orașul devenise o mare arteră pietonală. Mașinile circulau în subteran, iar transportul în comun se făcea numai cu taxi drone individuale. Ploieștenii circulau gratuit cu taxi dronele pentru că totul era plătit de la buget.

restul AICI.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
L-AM GĂSIT!!! Pe cine? Pe Statul Paralel. Și a dat și un INTERVIU

Deoarece în aceste zile se tot vorbește pe la televiziuni, prin  ziare, pe facebook, pe la colțuri, în metrouri, tramvaie...

Close