Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Păi trebuia și nea Dragnea să aibă o Tamara, nu? -

Păi trebuia și nea Dragnea să aibă o Tamara, nu?

Pornind de la o știre serioasă (și nu, n-am nimic de împărțit cu biata femeie) m-am legat un pic de Liviu Dragnea. Nu de alta, dar s-a dovedit că bătrâna din știre e din localitatea unde a copilărit Livache.

Prin urmare:

O bătrână de 93 de ani, din satul Saelele – Teleorman, acolo unde Liviu Dragnea vrea să facă super stadion, a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Nimic deosebit până aici, că na, de unde ia TelDrum, mai poate să ia și o bătrână. Numai că pensionara de 93 de ani are o pensie de 500 de lei pe lună.

O echipă de agenți sub și peste acoperire au cercetat bizarul caz și au descoperit următoarele:

-Bătrâna este bunica de-a doua a lui Liviu Dragnea și o chema înainte să-și schimbe numele, Tamara. Ea este cunoscută în localitate ca ”bunica Tamara a lu’ ăla ștab de la București”.

-Se pare că numele complet al liderului PSD este Dragnea Liviu Catedral Mântuir Neam.

mai multe, ca de fiecare dată, AICI.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Posturi noi scoase la concurs de Primăria Ploiești

Situație ciudată în Primăria Ploiești. După permutări și tot felul de mutări, după ce vom avea în Primăria Ploiești doi...

Close