Pe sârma peste Marele Canion

nick_wallendaDeoarece afara tuna şi fulgera ca la intrarea americanilor în Irak şi pentru că somnul fugise ca iepurele din povestea cu Alice, mi-am amintit că la ora 3 pe Discovery am ocazia să-l văd pe Nick Wallenda traversând pe sârmă Marele Canion.

Aşa că m-am pus în fund la teveu ca nu cumva să adorm şi dă-i şi uită-te: marfă de marfă de marfă.

În primul rând că aveau ăia la camere de filmat de cred că regizorul de emisie se învârtea ca girofarul. În  al doilea rând familia gagiului. Să stai să te uiţi la soţul/fiul cum merge la 457 de metri fără niciun dispoyitiv de siguranţă… Ăia sunt oameni cu sânge în instalaţie (ceea ce e adevărat ţinând cont că toţi se plimbă pe sârmă cum mergem noi la mall).

Mărturisesc că am stat în suspans de parcă era vărul meu de-al patrulea pe sârma aia. De vreo două ori chiar am avut impresia că se duce-n gol ca străbunicu-său la Puerto Rico, mai ales când s-a aşezat pe vine să se odihnească, să se echilibreze, să facă vodoo cu sârma. Îmi ziceam că nu mai poate, dar… a trecut.Pe parcursul celor 425 de metri parcurşi Nick s-a rugat la Dumnezeu. Live. Şi iată că a reuşit.

Am răsuflat uşurat. Se făcuse ora 5, deci vă daţi seama în cât suspans m-am scăldat.

A fost un eveniment de urmărit. Discovery o să-l dea în reluare marţi de la ora 20.00 aşa că vă puteţi uita. Fără emoţii de data asta.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Una nouă

Ieșeam cu papornița din Halele Centrale. Îmi aprinsesem una bucată cigarette și îmi făceam ordine în gânduri, deh, ca omu.

Close