Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Pentru că anormalitatea se premiază singură, noi premiem normalitatea -

Pentru că anormalitatea se premiază singură, noi premiem normalitatea

normalCred că se poate face o dezbatere naţională întinsă pe mai multe zile decât divorţul lui Elvis Jr sau incinerarea comisarului Miclovan pe tema normalităţii din România. Că nimeni nu mai ştie ce e normal şi ce nu, iar în ceea ce priveşte presa, totul e de tipul „stilul smuls”. Bagi la grămadă ţâţe, declaraţii de la demenţi, huiduieli, poze „exclusive”, filmări live cu sicriul deschis, sex în direct şi regizat, informaţii inventate, porcăieli televizate şi spui pompos că informezi poporul. Pentru că poporul trebuie să ştie, nu-i aşa, ce culoare şi ce aromă are prezervativul fotbalistului combinat cu „fotomodeala” care ia pentru un bot 1000 de euro de la manelistul ăla de apare în direct şi în reluare pe trei posturi de televiziune ca să se laude ce merţan şmecher a furat cumpărat din germănica.

Iar în loc ca legislaţia în domeniu să se aplice şi chiar să se înăsprească, dinozaurii ăia autişti de la CNA vor să acorde premii de excelenţă posturilor care vor respecta reglementările legale. Aceiaşi băieţi şi fete de la CNA vor să premieze şi televiziunile care ”fac ceva pentru educarea gustului publicului”. Pentru că sunt atât de noncombat încât au pierdut războiul cu televiziunile care aruncă cu căcat la ore de maximă audienţă. Şi ce speră ăştia de la CNA? Că brusc cei care fac lăturile alea îl vor aduce pe Andrei Pleşu să discute despre filozofia românească de la Blaga la Noica în loc să prezinte ce sutien şi-a luat Drăguşanca de la mallul din Milano? Sau că mister Capatos o să-l ia asistent la emisiune pe Cărtărescu să vorbescă orbitor despre cărţi în loc să-şi arate cine ştie ce nulitate sfârcurile?

În cazul ăsta ăştia de la CNA ori trag pen as, ori aşa sunt ei. Rupţi de realitate. Şi ca să nu supere mogulii, că, la naiba, doar sunt puşi politic acolo, bagă chestia asta cu premiem normalul. E ca şi cum mi-ar da mie cineva premiu că fac duş zilnic sau că mă spăl pe dinţi în loc să oblige (cum? habar n-am) jegoşii să facă măcar o baie săptămânală.

Dar până la urmă asta arată în ce cloacă am ajuns. Când ajungi să-i premiezi pe cei de se comportă şi îşi fac meseria aşa cum trebuie, este clar că ceva e putred rău. Nu că n-ar mirosi de la o poştă şi fără “premiile” CAN-ului.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Poza de pe 11-01-2013

[singlepic id=39 w=320 h=240 float=]

Close