PNL, PNL, banii voştri unde e?

dacie_politieSau posibile ipoteze (că de aia mă uit la CSI Miami, New York şi Las Vegas) despre furtul banilor de la PNL Prahova. 10.000 de leişori reprezentând cotizaţia membrilor şi membrelor de partid. Suma era mare dacă erau în opoziţie. La putere, se recuperează cât ai zice Crin Antonescu preşedinte. Unii declară că s-a forţat uşa de la intrare, alţii că nu, iar banii erau într-un plic, plicul într-un sertar, iar sertarul unde stă de obicei un sertar. Fac pariu că PSD-ul are seif şi acuma social democraţii râd pe la sediu de liberalii păgubiţi.

Şi-acum ipotezele. Dăm drumu mai întâi la girofar:

Au venit ăia de la primărie şi-au luat banii de chirie (na, că o dădui şi pe versuri). Sau o fi existând vreun serviciu de recuperatori la SPFL Ploieşti. Ceva de genul Raketul SRL care foloseşte metode neortodoxe şi deloc liberale.

Dinu Patriciu mai are încă cheia de la sediu de pe când conducea destinele acestei organizaţii. A luat şi el un împrumut mic, că doar ştiţi că scârţâie cu lovelele şi apoi la cât a băgat în filiala Prahova, nu merita şi un pliculeţ cu bani?

Este mâna PDL-ului şi, normal, a lui Traian Băsescu. Au vrut să facă pagubă puterii. Şi cum la PSD există seif… Au forţat uşa, că doar nu erau să vină să ceară frumos. Riscau să-şi ia un pixel albastru peste sfecle.

Unul dintre liberali a primit un telefon prin care era anunţat că a câştigat 20.000 de euro, dar trebuie să trimită repede 10.000 de lei ca să primească premiul. Şi de unde să găseşti, măi frate, atâta bănet la unu noaptea? Exact!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
SEXCLUSIV! Adepţii medicinei naturiste vor trimite un protest la SGU Ploieşti

După apariţia în presă a articolelor care atrăgeau atenţia că în Ploieşti, în loc de panseluţe de Ibiza, lalele olandeze...

Close