Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Primarul cu nervii intorsi ca la Ploiesti -

Primarul cu nervii intorsi ca la Ploiesti

Daca n-ati aflat pana la ora asta (ma refer la cei care stau pe facebook 25 de ore pe zi sau cei care rup World of Warcraft) la Ploiesti a nins ca intr-o rezervatie de ursi polari. Deoarece Chuck Norris a fost prea ocupat, de deszapezire s-a ocupat onorata primarie prin firma Rosal (aia de va ridica gunoiul) si prin SGU (fost ADPP, firma aia care planteaza primavara panselute prin oras).

Deoarece iarna nu-i ca vara (da, stiu, a zis-o Base), marti seara am fost invitat la emisiunea Prim Plan de la Valea Prahovei TV. Unde m-am suit pe onorata primarie, mai exact pe Rosal care a dat zapada de pe arterele principale, dar pe stradute mai laturalnice, canci. Lucru confirmat si de cei ce au intrat prin telefon in seara cu pricina.

Azi, cu coltii stersi de sangele portocaliu al Rosalului ma indreptam spre casuta personale cand imi suna celularul. Cine credeti  voi ca era la celalalt capat al firului (e-un fel a spune)? N-ati ghicit. Nu era patronul Rosalului. Era insusi primarul Ploiestiului. Discutia a sunat cam asa si a durat cam 40 de secunde (cu aproximatie ca tocmai ma transportam in troleu). Cat bate din aripi o libelula africana.

-Daca tot ati vorbit despre deszapezire, de ce nu mi-ati luat un punct de vedere, ca eu aveam niste date si va explicam?

Acum eu, ca un caine de paza (a cui?, a ce?) am apucat sa zic ceva de genul: am inteles ca aveati un punct de vede…

-Daca ai inteles, sa transmit si tu mai departe ca am inteles si eu. Si pac! A-nchis precum viscolul inchide A1.

Sincer, eu nu-i credeam pe aia de ziceau ca primarul e cam nervos de felul lui, dar am impresia ca primarul a aflat despre lucrul asta si a vrut sa ma convinga ca aia au dreptate. Asa o fi. Dar o pun pe seama temperaturii de afara. La gerul asta scade glicemia, albul zapezii te deprima… Oare eschimosii aia cum rezista domn-le?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Reclamă poziționată total neinspirat

Sau o fi vreo chestie care ține de promovare agresivă. PS. Raid.com e același lucru cu cu ziarul Raid?

Close