”Suntem niște m*i” și merităm ce ne fac ăștia

Citatul de mai sus aparține unui coleg și expresia a scos-o pe când vorbeam de legile (in)justiției. Se pare că cioclilor de la PSDcruceALDE le priește doliul național așa că s-au pus la viteză pe treabă. Îi doare fix în dorsalele lor umflate cu care și gândesc de altfel de ce e în jurul lor. Au ca obiectiv să-i tragă justiției din toate pozițiile și o fac. De pe margine, băiatul ăla cu mustață a împrumutat rânjetul lui Iliescu și se aplaudă singur ca focile alea de la zoo când le aruncă îngrijitorul câte un pește.

Ca să știți pe ce picior mai dansăm (unul, că celălalt e rupt) citiți AICI.

Prin urmare viitorul e mic, negru și tremură de se cacă pe el. 100, 1000 sau 10.000 de oameni în stradă nu o să-i oprească pe ăștia nevere, ever. Toți doctoranzii de carton, toți limbuții cu jumate de abecedar citit, toate secretarele care au prestat pentru funcții înalte, toți ăștia, nu pot fi opriți. Și nu se vor opri. Au prins tupeu maxim. Tupeu de borfași. O să fure și părul de pe pisică și noi o să stăm să ne uităm mângâindu-ne că măcare avem în țară pisici egiptene.

Nici nu mai e cazul ca ultimul să stingă lumina. O să ia ăștia și becurile, întrerupătoarele și la final curentul. E gata, e pa! Și ce coincidență horror că totul se întâmplă în decembrie.

Dacă nu mai știtți ce s-a întâmplat în decembrie, atunci, da, meritămce ne fac ăștia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Trecerea 3D din Ploiești, de urâtă ce e, are toate avizele

Je personal, am miștocărit imensa realizare urbanistică-stradală ploieșteană, celebra ”Zebra 3D” AICI și AICI. Ca mine au fost și alții...

Close