Trecerea 3D din Ploiești, de urâtă ce e, are toate avizele

Je personal, am miștocărit imensa realizare urbanistică-stradală ploieșteană, celebra ”Zebra 3D” AICI și AICI. Ca mine au fost și alții cărora ”măreața realizare” i-a defectat la retină și le-a subțiat hemoglobina.

Ei bine, după n+1 zile de bestial mișto, Primăria Ploiești reacționează prin următorul comunicat de presă.

3, 2, 1 și:

Ploiești, 11 decembrie 2017

INFORMAȚIE DE PRESĂ

Primăria Municipiului Ploiești, la inițiativa viceprimarului municipiului, dl. Cristian Ganea,  a derulat un proiect pilot de modernizare a marcajului rutier stradal prin crearea unei treceri pietonale 3D pe  strada Mihai Bravu, în apropierea străzii Tabaci .

Municipalitatea face precizarea că proiectul respectiv a întrunit avizele necesare, implicit cel al Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației.

OK, am priceput, are toate avizele, Slavă Eternă Pinguinului Albastru cu cioc căscat. A zis cineva că n-are avize (adică je)? Am zis doar că-i nasoală. Cu avize sau fără e mai urâtă ca o seară sătească la Căminul Cultural când s-a terminat băutura și s-a luat și curentul.

PS. La postul ăsta n-am poze că-mi dă wp-ul o eroare. N-o fi având aviz… Dar vedeți ”frumușeața” de trecere în linkurile de mai sus (al II-lea, parcă).

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Haideți că s-a rezolvat și cu ”zebra” 3D de la Ploiești

Ca să intrăm și noi în rândul lumii bune, chiar dacă nu avem semafoare inteligente care să știe să facă...

Close