Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
2 filmoace de combătut ploaia -

2 filmoace de combătut ploaia

millers-heatE vorba de comedii, gen care, conform cercetătorilor britanici, atenuează efectul maniacodepresiv al vremii cu ploaie, vânt și lipsă de soare.

We’re the Millersun dealer de marijuana trebe să plece în Mexic să aducă o cantitate ”micuță” de iarbă. Și ca să nu se trezească la țuhaus își angajează o familie. Nevasra este  de meserie striperiță. Fata, o homlesă ce hălăduia prin cartier, iar fiul un tocilar virgin și pămpălău (tipul de tocilar vurgin și pămpălău din toate filmele americane). Toți patru pleacă în Mexic cu o autorulotă, li se umple mașina de pachete de maria și… începe aventura. Nu e o comedie la care să stai mai mult pe sub masă de râs, e plină de clișee, dar la naiba, mai inventează cineva roata în ziua de azi, dar merită. Măcar că e mult soare și Jennifer face o încercare de strip-tease. Deci merge.

The Heat ne-o readuce pe micile monitoare (sau mari dacă aveți din alea de 21 și ceva de inci) pe Sandra Bullock în tandem cu Melissa McCarthy. Comedie polițistă unde Ssndra e o agentă FBI dedicată meseriei (are poze cu pisica vecinei, așa de deicată meseriei este), urâtă de colegi, corectă, specialistă în interogatorii psihologice, dar nepromovată de superiori. Melissa e o plițistă sărită de pe fix care la trei cuvinte bagă câte un fuck, urâtă de toată familia pentru că și-a băgat fratele pe pârnaie și care are ca metode de interogatoriu bătaia cu cartea de telefon. Iar ca în orice film american care se respectă, cele două trebuie să rezolve un caz cu traficanți de droguri, polițiști corupți, crime, tot tacâmul. De văzut.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Filme la început de toamnă

Ca să mai scăpăm de răcoarea de afară, iată niscaiva recomandări cinematografice bune de privit pe blana de urs polar,...

Close