Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
În 28 de ani de la golani am ajuns șobolani -

În 28 de ani de la golani am ajuns șobolani

N-a fost nevoie decât de 28 de ani pentru ca labele comunisto-securiste de grad 2 care au pus mâna pe România să se transforme în adevărați capitaliști, doctori docenți, guru spirituali, profesori în democrație și alte căcaturi care-i fac să zâmbească cleios pe la televiziunile prietene în timp ce ne povestesc cu osânza curgându-le pe gușile duble despre cum îi pune capră statul paralel și ei nu vor să stea.

După marele miting la care, nu-i așa, oamenii au venit de bună voie, Dragnea și-a eliberat năduful strâns în mustața aia lui de Telerman și-a început să urle despre șobolani. Acuma ori încearcă manevre de genul nazist-comuniste (”unde sunt americanii? s-au ascuns ca șobolanii”-chiar Liviule, trebuia s-o zici pe asta în piață), ori și-a uitat rudotelu, xanaxul și diazepanul la Antena 3 și i-au halit pastiluțele ăia de acolo.

Dar, la naiba, nimic nu se compară cu tătuca Ilici Iliescu și al său apelativ ”GOLAN”. Ăla om, ăla caracter. La fel de jegos.

De la ”Golan” la ”Șobolan”? Mmmm, cam scade calitatea discursului, Liviule. Păi așa te-a învățata Ion?

PS. N-a huiduit-o nimeni pe Firea, totul e un vis urât. 🙂

Adevarata poza a adevaratului miting

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Iată investițiile secrete ale Primăriei Ploiești în 2018-FOTODOCUMENT

A apărut un document din categoria ”TOP SECRET” care va cutremura din temelii etajul trei al Palatului Administrativ. Este vorba...

Close