Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
31 octombrie. Pregătiți-vă că vine. Festivalul de Teatru ”Toma Caragiu” -

31 octombrie. Pregătiți-vă că vine. Festivalul de Teatru ”Toma Caragiu”

M-am gândid să promovez un eveniment cultural care chiar merită promovat. Așa că…

De când n-ați mai fost la teatru? Lăsați Netflixul și HBO-ul și așezați-vă în sala de spectacol. Începe Festivalul de Teatru ”Toma Caragiu”, ediția a VII-a. Actorii voștri preferați vin la Ploiești. Vă dau niște nume doar așa să vă fac poftă: Oana Pellea, Mariana Mihuţ, Victor Rebengiuc, Gheorghe Visu, Marcel Iureş, Florin Piersic jr., Alexandru Papadopol, Catrinel Dumitrescu, Ana Ciontea, Mircea Rusu sau Andi Vasluianu. Adică cam aveți ce vedea.

Festivalul se desfășoară în perioada 31 octombrie-5 noiembrie. Iar spectacolele vor avea loc la teatrul ”Toma Caragiu” (evident), la Casa Sindicatelor și la noul Teatru Ciufulici. Și după cum veți vedea pe program, vor fi și ceva concerte la Berăria Teatrului.

Aaaa, nu v-am dat programul? Iată-l AICI.

Biletul e 50 de lei de spectacol, dar prețul poate scădea dacă luați bilete pentru mai multe reprezentații. Elevii, studenții și pensionarii (militarii în termen se pun?) dau 30 de lei. Le puteți lua de la agenția de bilete a teatrului  sau online de pe siteul teatrului.

În rest, vizionare plăcută!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Situație disperată la SGU Ploiești. Iată o soluție

Din august, angajații SGU (Societatea de Gospodărire Urbană) Ploiești nu și-au mai primit banii. Societatea are niște belele cu ANAF-ul...

Close