Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Alte filme de văzut sau de nevăzut -

Alte filme de văzut sau de nevăzut

clachetaBullet To The Head 2012 – Ca de obicei Stallone e tipul dur, un asasin plătit care face echipă cu un polițist ca să se răzbune pe cei care-i trimiseră partenerul pe veșnicele plaiuri ale vânătorii. Ar trebui ca unul dintre regizori să aibă tupeul să-i spună că are și el o vârstă, nu mai e Rocky. Nota 6,5.

 

Iron Man 3 2013 – Uimitor de uimitor, dar a treia parte a seriei e mai bună, dacă nu la fel de bună ca celelalte două. Ușor de digerat, binele învinge din nou. Ah, da, și cafteală cât cuprinde. Un 8.

Sophie Scholl Die letzten Tage 2005 – Un film serios de data asta bazat pe fapte reale. Filmul prezintă ultimele zile din viața lui Sophie Scholl una dintre cele mai cunoscute membre a grupului Trandafirul Alb, grup de rezistență împotriva regimului lui Adolf Hitler. Nota 9.

Welcome To The Punch 2013 – Ca în filmul cu Stallone de mai sus un excriminal face echipă cu un polițist pentru a răzbuna moartea fiului său. Un 5,5 și păcat pentru floricele de porumb neconsumate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Terra – the final frontier

Ne trezim frumușel, ne întindem, un mic dejun și... duminică. Ce senzație plăcută! Umbrită numai de faptul că mâine-i luni....

Close