Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Aveam un cangur la Zoo Bucov. A devenit hrană pentru maidanezi -

Aveam un cangur la Zoo Bucov. A devenit hrană pentru maidanezi

Schimbarea de regim nu aduce oameni competenţi aproape nicăieri ca să conducă vreo instituţie. Majoritatea sunt azvârliţi în scaunele de şefi pe criterii strict politice. De genul “m-a ajutat în campanie, trebuie să-i dau un post”. Aşa s-a întâmplat şi la Zoo Bucov unde e acum şef Bogdan Toader zis Monkey (după cum scriu cei de la Altphel). Iar azi noapte ultimul cangur pitic a fost halit de câinii comunitari. Au fost doi canguri, e drept, dar primul a fost muşcat de bot de-un şobolan prn luna mai şi-a dat colţul.

Conducerea zoo spune că n-are bani de pază. Că doar de câteva ori pe lună se păzeşte noaptea Grădina Zoologică. Că e laie. Că-i bălae. Că o scaldă cu abnegaţie şi respect promiţând o anchetă. La sfârşitul căreia va fi găsit vinovat vreun amărât de paznic ori nu va fi niciun vinovat. C-aşa-i la zoo.

Întrebări de 10 puncte:

Nu cumva câinii ăia maidanezi scăpaseră de la adăpostul de câini de lângă zoo? Nu cumva noul primar ar trebui să demită conducerea zoo şi să-l trimită pe Monkey la huiduit maimuţe în Congo?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Tiluri #20 egal Titluri #19

Rubrica de titluri hand made continuă. Azi vorbim tot despre cutremure. Şi cum o imagine face cât o mie de...

Close