Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Berea şi Ambramburica -

Berea şi Ambramburica

Cu o întârziere de numai două ore, maria sa, marea ministeresă a învăţământului a sosit ca porumbelul păcii la UPG. Să fie şi ea la deschiderea anului universitar. Numa că i-a stat ceasul de-a venit cu două ore mai târziu. Plus căldura mare, plus discursul de trei lei şi 60 de bani.

Uite hal de discurs. Cred că madam Andronescu e în perioada Zen a vieţii. Altfel nu se explică.

„Trebuie sã dãm Cezarului ce-i al Cezarului. Aş vrea sã le dau şi un sfat tinerilor: sã nu uite care le sunt prioritãţile în viaţã. Le-am fãcut un experiment studenţilor de la Universitatea Politehnicã, acolo unde sunt profesoarã, şi o sã vi-l împãrtãşesc şi vouã. Am pus într-un bol nişte pietre mai mari şi i-am întrebat dacã este plin. Cu toţii au fost de acord cã bolul este plin. Apoi am pus nişte pietricele mai mici şi, din nou, au fost de acord cã este plin. Am pus apoi nisip şi au ajuns la aceeaşi concluzie. Ideea este cã dacã am fi umplut bolul cu nisip, celelate n-ar mai fi încãput. Aşa şi studentul, nu trebuie sã umple bolul cu bere, ci sã lase asta la urmã pentru cã în viaţã este un timp potrivit pentru toate”

Adică FĂRĂ BERE băi studenţilor! La muncă, nu la terase!

Un discurs jenant. Ca şi învăţământul românesc.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Titluri #22 – Un deputat gravid

Dacă vrea omul post-natal... :)

Close