Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Bizare fetişuri de şoferi indigeni -

Bizare fetişuri de şoferi indigeni

tigru_masinaDacă pe vremea lui Winnetou ar fi existat maşini, fiţi siguri că cel puţin una din cinci ar fi avut pene de ziceai că pe autostradă trece rezultatul sexului nebun dintre un elefant şi o curcă. N-a fost cazul, din fericire, aşa că ajungem în zilele noastre. Unde, reminescenţele macrameului de pe televizor unde pescuia bibeloul Made in China, mândria proletarulului ajuns de la ţărănoaia la oraş, se aplică maşinilor, în general eternele Dacii, dar s-ar putea ca vreun îmbogăţit din ăia plini de ei de-şi iau Rolls, dar nu şi şofer, (că bărbat e ăla de conduce singur, nu-i aşa?) să-şi lege de oglinda retrovizoare vreo labă împăiată de cangur pitic sau vreo aripioară de pinguin de Groenlanda.

Cât despre ăştia mai amărăşteni, am văzut atârnate de oglinzile maşinilor tot felul de chestii, de la CD-uri-maxim de cocalareală, cruciuliţe-de parcă te-nchini la Dacie dimineaţa, maimuţoaie, iconiţe, poze cu fotbalişti celebri, ZARURI pufoase roz. Pe lângă clasicul atârnat de oglindă găsim steguleţe la lunetă, tigri pe bord (ca în imaginea de mai sus, dar observaţi că are şi la oglindă o chestie roşie gen păpuşă Vodoo respinsă de CTC) şi clasicul câine care dă din cap, dar ăsta e deja vintage şi merge pus la categoria oldies but goldies.

Io unul nu suport nici măcar clasicul brăduţ cu parfumuri exotice (şi de aia îl ţin agăţat de brichetă). Mă enervează că mi se bălangăne în faţa ochilor la viraje. Îmi dau seama, cu invidie, ce şofer e ăla de-şi atârnă un urs mic brun, iconiţă, cruciuliţă, poză cu Messi, cd şi brăduţ cu parfumul înalţimilor. Păi când face la stânga, tot ce-l ţine pe drum e instinctul că de văzut nu vede nimic. Poate moaca lui Messi care-i zâmbeşte glamour în timp ce TIRUL din faţă nu mai poate frâna.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Unde se duce părul când cade?

Am ajuns la job cu gândul la week-end, aşa era soarele de îmbietor. Chiar visam că poate dă Ponta vreun...

Close