Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Bizonul român nu vrea să citește românește -

Bizonul român nu vrea să citește românește

Ieri a apărut în presă o știre conform căreia Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că polițiștii locali care găsesc mașina vreunui bizon parcată de-ampururea pe stradă, nu au voi se ceară datele de identificare ale bizonului și nici să-i trimită prin poștă amenda (vorbim de cazul când șoferul nu e lângă/în mașină). Polițistul local poate să facă așa: să-i cheme pe frații mai mari de la poliția ruteră națională sau să aștepte ca șoferachele să se returneze la bolid.

Masele largi de mase care au văzut știrea, s-au mulțumit cu tilurile și și-au zis: poliția locală+amendă pe rutieră=NOT LOVE.

CAZ CONCRET

Joi în Ploiești în spatele Poștei Mari. Poliția Locală îl amenda pe un nene, aflat în mașină, care parcase pe dos. Omul era liniștit. Pe margine, bizonii comentau, filmau și pizduiau Poliția Locală. Pentru că în mintea lor, Poliția Locală nu mai are voie să te amendeze, frate. Pentru că așa a citit el pe net, frate. Nu contează că n-a citit toată știrea că avea de pus o poză cu mâncare/pisici/selfie. El știe că, gata, nu mai e voie la amenzi. Și ale protestează și se revoltă când vede abuzuri. Și filmează. Să dea la proteveu să vadă țara, domn’le.

PS. Cazuri din astea sunt cu duiumul. Întâlnești tot felul de comentatori pe la vreu articol care comentează kilometric și după ce le spui, citește bă, până la sfârșit articolul să vezi ce și cum, te înjură. Pentru că bizoni și pentru că… bizoni.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Se lasă cu modificări. Pe la tanti Primăria Ploiești

Chirăială maximă ieri în consiliul ăla local al Ploieștiului. S-a aflat că un consilier al primarului, Prună, Eugen Prună, 007-le...

Close