Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Brad asasinul şi sora cea bună -

Brad asasinul şi sora cea bună

Killing-Them-Softly_poster_mrpAzi băgăm la filme văzute două bucăţi, să nu se creadă că m-am lenevit la vizionat în 2013.

Primul, Killing Them Softly,  este un film cu mafioţi şi asasini ai mafiei în care Brad Pitt e un ucigaş cu sânge rece (cum altfel să aibă un asasin plătit sângele?) trimis să-i rezolve pe nişte băieţi care băgaseră mâna până mai sus de cot în dolăreii şmecherilor. Iar singura pedeapsă este trimiterea pe veşnicele plaiuri ale pescuitului şi vânătorii. De remarcat rolul făcut de James Gandolfini (da, exact, Tony Soprano) care e un alcoolic şi un curvar şi care în loc să-i halească pe băieţi preferă să toarne-n el ca într-o distilerie şi să babardească prin camere de hotel. Chiar dacă filmul nu se ridică la înălţimea unor producţii gen Naşul, Casino sau Goodfellas, e bine de văzut. Mai ales că se pare că odată cu vârsta, Brad începe să facă nişte filme mai aşezate. Nota 8. Asta pentru clişeele cu drogaţii trimişi să dea o lovitură şi care-o dau de gard mai încolo de la atâtea droguri.

 

Al doilea film este Conviction. Hilary Swank joacă rolul unei femei cu liceul neterminat, tipul de chelneriţă americancă ce-şi creşte copiii şi… cam atât. Asta până în momentul când fratele ei este închis pentru o crimă pe care n-o făcuse. Moment în care eroina noastră îşi termină liceul, dă la drept, iese avocat şi după 18 ani reuşeşte să-i dovedească nevinovăţia fratelui. Filmul e făcut după un caz real şi e un bun exemplu de ce poate face un om când îşi pune în cap să facă ceva cu adevărat. Tot nota 8 şi popcoarne cu sare că-s cele mai bune.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Poza de pe 7-01-2013

[singlepic id=35 w=320 h=240 float=]

Close