Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Ceara din colţul ochiului şi lacrima din ureche -

Ceara din colţul ochiului şi lacrima din ureche

lucian_radulescuIată că mai apare o calitate a realizatorilor de mizerii televizate: ipocrizia. Sau altfel spus: nu ştiu, n-am făcut, n-am fost eu, cine mi-a împuşcat maimuţa?

Când CNA-ul şi-a făcut pentru prima dată datoria şi a închis OTV-ul, Dan Diaconescu s-a plimbat pe la televiziuni primit exact ca un deschizător de drumuri în gunoiul televizat. Ceea ce şi este. A ajuns şi la Capatos, un alt „reper” cultural al României.

Care, la început de emisiune, până să-l invite pe gurul introducerii în pubelă la oră de maximă audienţă, a prezentate faze „pline de deontologie jurnalistică” din prea-lunga istorie a televiziunii garsonieră. Şi comentează Capatos la finalul montajului: „Doamne, ce panaramă!”. Cu un ton dezaprobator de parcă în emisiune la el se vorbeşte despre iernatul puilor de lamă şi răsadurile de crini imperiali în anotimpul ploios.

CITEŞTE RESTUL pe actualitateaprahoveana.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Poza de pe 6-02-2013

[singlepic id=78 w=320 h=240 float=]

Close