Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Chasing Mavericks sau cum se călăreşte un val -

Chasing Mavericks sau cum se călăreşte un val

chasing-mavericksPentru pasionaţii de surf (care nu cred că sunteţi chiar aşa de mulţi), dar şi pentru pasionaţii de sport recomand acest film. Film despre Jay Moriarty, un nume al surfingului mondial care la 16 ani devine celebru fiind cel mai tânăr surfer care a reuşit să “călărească” valurile cu o înălţime de 18 metri din nordul Californiei, pe numele lor Mavericks. Cam ăsta-i pe scurt filmul. Cum se antrenează Jay cu mentorul lui, surferul Rick “Frosty” Hesson şi cum ajunge să reuşească ceea ce îşi propusese. Iar după aceea a venit şi celebritatea, dar din păcate de scurtă durată, el înecându-se cu o zi înainte de a împlini 23 de ani în Maldive.

În rolul lui Jay este Jonny Weston, iar rolul lui Frosty este jucat de Gerard Butler celebru pentru relaţia cu românca Mădălina. I pentru alte roluri, hai să nu fiu răutăcios.

Nota 8 şi după vizionare daţi fuga la piscine, mări şi oceane.

Trailerul AICI

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Şeicspire, du iu spic rumenian?

My name is Jinga. Ion Jinga. Cam aşa ar fi trebuit să înceapă ambasadorul nostru din UK intervenţia la CNN....

Close