Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Cum am făcut o faptă bună în benzinărie -

Cum am făcut o faptă bună în benzinărie

tigara-pompa-benzinaAseară, după job, ca orice şofer român care simte criza în ceafă precum australianul bumerangul aruncat strâmb, mă sui în Dacie, invoc Marele Spirit al Cifrei Octanice şi o iau cătinel spre Rompetrolul de pe 23 August ca să fac un „plin” de 5 litri. Invocările mi-au fost ascultate de vreme ce am ajuns cu bine fără să sufăr ruşinoasa pană a prostului (când Dacia arată că eşti pe roşu să n-o crezi, minte mai ceva ca un finanţator de fotbal dus la DNA).Bag cei 5 litri în rezervorul ce suna a gol, plătesc frumos la casă, refuz politicos bomboane, napolitane, durexuri şi alte chestii de la promoţii, ies afară şi încep să dau cu chestia aia (nu ştiu cum îi zice şi nici colegii mei pe care i-am întrebat n-au habar, iar ca să caut pe Google…). Şi în timp ce ştergeam parbrizele ca în luna curăţeniei intră în benzinărie un golfuleţ dn care se auzea distinct jeluitul manelei. Opreşte de-a curmezişul în spatele meu, dă geamul jos şi, tocmai când mă aşteptam să îndrepte spre mine o armă spre a mă jefui de milioanele de euro din buzunare (în unele ţări mogulii se plimbă cu maşini de tip Dacia ca să-şi arate modestia), şoferul glăsuieşte: „Şefule, dă-mi şi mie un foc că-mi arde buza. De la Pucheni mă chinui să găsesc o brichetă”.

Scot politicos bricheta, i-o înfig pe geam cât mai departe de pompă, îşi aprinde omul ţigarea, zice un merci frumos şi pleacă. Termin de lustruit geamurile şi plec şi eu. Bucuros că am avut brichetă că altfel ajungea săracul până la Câmpina ca să-şi aprindă tutunul. Chair şi în benzinărie e loc de făcut fapte bune. Şi bine că nu vroia bricheta să se uite în rezervor dacă mai are benzină.

Explication: Buuun. Aşa cum se observă din headerul blogului, de azi las seriozitatea la o parte (o să fiu serios doar când o să fac mutaţii genetice la leguminoase ca să aibă gust de porc) şi o dăm pe hăhăială.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Poza de pe 6-03-2013

[singlepic id=82 w=320 h=240 float=]

Close