Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Da ia dați-o băi parte-n parte -

Da ia dați-o băi parte-n parte

Ce atâta frecangeală pe televiziunile patriei? Mirel Palada, fost purtător de vorbe pe la Guvern pe vremea lui Ponta, i-a dat una în bot unui senator USR. Palada ăsta cunoscut de altfel că avea tendința să sară de pe șine și să amenințe pe facebook cu bătaia. Că, deh, omul la nivelul lui e smardoi. Vă dați seama că a fost purtător de cuvânt la Guvern?

Ăsta e nivelul ăstora de ne conduc sau ne explică ei că musca țețe a fost concepută în laboratoarele NASA ca să ucidă bizonul de Tenerife. Probabil omul are și acum semn făcut dintr-o coajă de sămânță la jumătatea Abecedarului și se uită numai la filme cu bătăi cu Van Dammme.

Cu astfel de Brusli și Cichi Ceni soluția e simplă. A dat primul? Sări la interval și dacă poți sparge-l la dinți pe smardoi. Asta trebuia să facă Goțiu ăla de la USR. Te-a lovit, suie-te pe el și dacă poți și te ține, dă-o parte-n parte. Dar probabil că nu l-a ținut.

Cu specimene din astea nu merge cu chestii elegante de pension de domnișoare. Că dacă îi iei cu unicorni roz și spiriduși mov, data viitoare fac la fel. Dar când dau de unul mai hotărît care le schimbă și fizionomia devin ceea ce sunt: niște papagali care au învațat să imite lătratul, dar de fapt nu-s decât niște păsărele care stau în colivie și mănâncă acolo unde se și cacă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Rocky is here. Da, la Ploiești

Deoarece este foarte sigur, aproape de sută la sută, că primarul Dobre și viceprimarul Ganea mai au puțin și ascut...

Close