Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
dacă credeaţi că jobul vostru e de cacao -

dacă credeaţi că jobul vostru e de cacao

sedinta_cj_phmai gândiţi-vă. Mă deplasai la Consiliul Judeţean pe motiv de şedinţă. Ca în fiecare lună, nu vă speriaţi că nu vine ăla micu a lu Kim Jong Il peste noi. Deoarece în măgăoaia aia de Palat Administrativ sala de 200 de locuri era ocupată, consilierii, jurnaliştii, şefii de instituţii şi-au mutat trupşoarele atletice la sala de 500 de locuri.

Şi pune-te nene pe combătut. Numai că, dacă la prezidiu erau microfoane, în sală nu (că încă nu suntem cu tehnologia pusă la punct ca spionii de la CIA). Aşa că se foloseau microfoane din alea de scenă (cam ca la Eurovision, na). Două, să nu credeţi că CJ Prahova are buget pentru 100 de microfoane că nu suntem la cor. Iar alea două erau duse de la un consilier la altul de un domn, să-l numim “omul cu microfonul”. Şi alerga săracu în cele 4 puncte cardinale ale sălii de transpirasem ca Ozana cea limpede curgătoare numai uitându-mă la el. Ziceai că suntem la “Surprize, surprize” sau Roata nenorocului. Ba, ca să-i facă în ciudă, un microfon s-a şi sinucis tehnic renunţând la curentul de la baterie. Singura întrebare: cât o avea salariu?, că condiţie fizică sigur are.

ps. Da, “omul cu microfonul” e cel indicat de săgeata roşie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Elegie de iarnă

Când m-am uitat dimineaţă pe fereastră m-am gândit la Moş Crăciun. El probabil că nu. M-am şi întrebat din reflex...

Close