Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
De câte ori măsoara justiţia ca să taie o dată? -

De câte ori măsoara justiţia ca să taie o dată?

Avocatul braşovean care a angajat un tânăr să-i omoare soţia a primit 25 de ani de puşcărie. Asasinul 16 ani jumate. Iar la Ploieşti, pedofilul care a distrus familii şi a îngrozit un oraş întreg a luat 16 ani. Nu mai există pedeapsa cu moartea, ok, asta e, din păcate, dar închisoare pe viaţă nu se poate da pentru astfel de nenorociţi (ca să nu mai zic de recidiviştii care ies şi intră în puşcărie de parcă s-ar plimba la metrou)?

Pai unde e dreptatea aia atât de trâmbiţată? În buzunarele avocaţilor şi judecătorilor? Între paginile de coduri penale? Pedofil? Pe viaţă nene, să mori în spatele gratiilor dacă nu cumva te rezolvă tovarăşii de celulă. Ai fost plătit să faci pe asasinul? Pe viaţă şi tu şi ăla de ţi-a dat bani. Nu-i nevoie de voi pe stradă după 16 ani de pârnaie, dacă o să-i facă şi pe ăia. Căci calitatea unei societăţi se vede şi de câte drepturi se bucură un deţinut faţă de un om liber care-şi face datoria şi nu calcă pe bec. Dar asta cu drepturile puşcăriaşilor e altă temă de discuţie.

 

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close