Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Despre copilași și campanie electorală -

Despre copilași și campanie electorală

suzeta-cactusAu scris mulți despre atacul gen kăkat-pe-băț al Gabrielei Firea, această Hulk cu fustă a lui Copy+Paste Ponta. Că Iohannis n-are copil. Sau mai mulți. Că împlinit e numai cel care are copil. Că dacă n-ai măcar un copil ești un nenorocit, papagal, bulangiu, nefericit, criminal, horror. N-a zis tanti Firea chiar așa, dar asta rezultă din strigătele ei paukărești (are legătură cu Ana Pauker, evident) în care e important e să ai copii, nevastă, soacră, bilet la Căciulata și nu consumi decât apă din rouă de pe nuferi. Și să construiești socialismul multilateral dezvoltat în patria unde Indigo Ponta va domni.

Dar fiindcă e campanie, politruca PSD trebuia să găsească ceva la Iohannis. N-are copil. Dacă n-avea decât un c*i, probabil nu era bun nici așa de președinte. Dacă avea strabism ca mine, sigur merita Siberia.

Mulți au scris că băiatul Gabrielei Firea a luat la bac o notă între 1 și 2. Ce naște din pisici, șoareci mănâncă. N-are nevoie de Bac, are părinți în spate și peste 3-5 ani va fi șeful tău, tu tinere care ai luat bacul cu 9 și care nu poți să faci un copil pentru că salariul tău și al soției nu-ți permit. Dar ei se vor împuia ca nutriile și ne vor da peste fața cu progeniturile lor.

Problema asta cu lipsa copilului este că nu vine numai de la Firea, că s-a trezit ea peste noapte și o chirăia grija de Iohannis. Am mai întâlnit aceiași opinie la alți ziariști care pupă poala PSD, prin urmare este una din strategiile lui Xerox Ponta. Liar, liar Ponta știe, dar se face ca de obicei că plouă.

Apropos de asta, nici Isus n-a avut copii. Și…

Sau dacă nu vă place comparația asta, că vi se pare forțată, și cam așa este, că vorbim de o campanie electorală care înseamnă împroșcat cu căcat și pe urmă mai vedem, nici Carol I, cel mai mare român, care apropos, era neamț, nu a avut noroc de copii. Fiica lui, prințesa Maria, a murit la 4 ani. N-am auzit că, cineva care-l contesta pe monarh, i-ar fi reproșat asta atunci.

PS. Nici eu nu am copii, din păcate. Am o bilă neagră, nu-i așa? Pesedei, la luptă!

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
În cazul Lukoil e simplă aritmetică

Calculul este următorul: Rusia+Iliescu=LOVE Iliescu+Năstase=LOVE Năstase+Ponta=LOVE de unde => (rezultă): Rusia+Ponta=Love

Close