Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Despre un watermark de la observatorulph.ro -

Despre un watermark de la observatorulph.ro

Watermarkul e scrisul ala pus de siteuri cand au o poza in exclusivitate si il intind peste toata fotografia ca cine o ia de pe net sa nu poata sa zica “e a mea, si n-o dau la nimenea”. M rog, io cu watermarku n-am probleme. Ce poze am pus pe blog le-am pus cu gandul ca daca le mai iau cativa, cu atat mai bine, chiar daca citeaza sursa sau nu. Dar am vazut acum pe observatorulph.ro un articol despre fiul lui Austrianu (un interlop de la noi din Ploiesti-ca sa stie si cititorii mei din alte zone) peste care s-a pus un mare watermark. Poza fiind data presei de politie acum doua saptamani si ceva mai mult (nu stiu exact cand). Poza pe care am folosit-o si eu azi cand am scris de prinderea lui Lorentz pe gazetaph.ro. Deci, care-i rostul watermarkului nefiind poza voastra? Exces de zel, cred. Atat. Sau, hai sa exageram ca tot ninge-n patria noastra draga.

In imagine poza de pe observatorul. Misto watermark. Propun IJP Prahova sa puna ei watermarkuri cand trimit poze la presa. Macar sa stim de-o chestie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close