Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Domnu Victor, nu vă supărați, ne asfaltați și pe noi? -

Domnu Victor, nu vă supărați, ne asfaltați și pe noi?

asfaltare-covor-rosuSurlele au răsunat, trâmbițele și-au făcut de cap, covoarele roșii au fost spălate, frezate și apretate, iar covoarele asfaltice au fost așternute pe drumurile unde picioarele prim-ministrului au pășit apăsat. Vizită de lucru în județul Prahova. De la Mizil și până la Gura Vadului locuitorii de la oraș și sate au sărbătorit vizita, mă rog, fiecare în felul său. Babele au lăcrimat în basmale, sătenii au ciocnit o cinzeacă în plus în cinstea social democrației, iar copilașii au așteptat să se care coloana oficială ca s-o pună de-un tenis cu piciorul.

Nu de alta dar s-au trezit cu drumurile asfaltate, mai netede decât în filmele americane cu capitaliștii ăia de aleargă toată ziua pe autostrăzi.

Ultima oprire: Ploiești. Din nefericire primarul nostru n-a dorit să-i prezinte premierului tot orașul. L-a cărat la Sala Sporturilor. Că dacă-i arăta urbea lui Nenea Ianacu de la Nord la Sud și de la Vest la Est asfaltau și ei rupturile din rămase după lucrările la apă/canal/fibră optic/telefonie imobila/sau dracu știe ce. Muncitorii vajnici ai patriei au astupat șanțurile cu nisip și pietriș. Și atât. Iar în zilele cu ploaie s-a făcut pe jos cam cum era acum o săptămână în zona aia proaspăt asfaltată ieri. Păi este corect domnilor, doamnelor și domnișoarelor. Nope.

Așa că, rog pe această cale pe domnul prim ministru ca data viitoare când vine pe la noi prin urbe să facă turul Ploieștiului. Cu ghid, fără ghid, cu mască, fără mască. Plus că avem niște centre de copiere care bat la fund Bucureștiul. Le facem obiective turistice dacă trebuie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
De-ai fi tigaie la mall, m-aș face foc în umbra ta…

”Dragă jurnalule, ieri am băgat botu-n mall, dar nu plescăiam mentol.”. Cam așa aș scrie în jurnal, dacă ar exista...

Close