Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Filme de sămbătă și... duminică -

Filme de sămbătă și… duminică

filmeCă tot începe să se facă cam frig afară, de ce n-am lua kilu de popcorn și nu ne-am uita la filme până ce ne-or bate vecinii în țeavă că vor și ei?

  • Green Street Hooligans 3 – E mai prost ca 1, dar mai bun ca 2. Un fost hooligan se întoarce pentru a răzbuna moartea fratelui său.  Suporterii nu se mai bat pe străzi sau pe stadioane, ci în meciuri underground. Adică un fel de Fight Club cu echipe de fotbal, dar muuult mai slăbuț. Mă rog, la final el se răzbună.
  • The Internship – Comedie cu doi vânzători de ceasuri de lux, care, rămași fără joburi se angajează stagiari la Google. Ei neștiind nimic despre computere, coduri, internet etc. Film cu potențial care se duce în cap pe același clișee: gașca de respinși care gândesc outside the box, fata vrăjită de șmechereala unuia din personajele principale, rivalul care joacă incorect, bla, bla-uri din astea. Măcar vedem și noi cum trăiesc ăia de la Google. Măcar atât.
  • 2 guns – Denzel Washington și Mark Wahlberg sunt doi agenți sub acoperire care încearcă să prindă niscaiva traficant de droguri. Apar niște milioane de parai, CIA, corupție, urmăriri și ei doi care nu se halesc și nici nu știu unul despre altul că sunt amândoi de partea legii. Mă rog, află la un moment dat. Filmul e bunuț spre OK.
  • The Woverine – Pentru fanii mutanților, profesorul X, Magneto, etc (care nu apar în acest film) puteți să vă uitați cu încredere. Merge. Și cu ocazia asta vedeți și Japonia.
  • Turbo – Desen animat despre un melc ce vrea să devină cea mai rapidă creatură de pe planetă. Arhicunoscuta poveste cu eroul disprețuit de toți care, cu voință și, în cazul melcului ăsta, datorită unui accident, reușește să le dovedească la toți că rulz!
  • Escape Plan – Stallone face un film de acțiune cu bătrânul Arnold (nu că el ar fi vreun tinerel). Sly este un specialist în evadări din pușcării de mare securitate unde se lasă închis pe bune pentru a verifica cât de bune sunt. După care evadează și-și prezintă opiniile guvernului. După o înscenare ajunge într-o închisoare făcută exact după specificațiile lui de unde în primă fază pare imposibil să iasă. Dar îl are ca ajutor pe Arnold ceea ce nu-i de colo.
  • Elysium – În anul 2154 bogătanii planetei, un Pământ aglomerat și vai de mama lui se retrag pe o stație spațială plină de lux și fericire (o chestie mare cu cartiere de vile, verdeață, piscine etc). Ăia săracii rămași pe mama Earth încearcă să ajungă acolo cu vize falsificate, navete furate, exact ca mexicanii ce tot sar gardul în America. Matt Damon, un fost delicvent trebuie să ajungă neapărat sus acolo unde se poate trata (vă dați seama că în 2154 se vindecă orice boală) după un accident unde primise o doză mortală de radiații scurtându-i-se viețișoara la 5 zile. Apare și o tanti cu fata bolnavă care vrea și ea acolo sus, niște băieți cu arme și Jodie Foster în rolul de conducătoarea stației respective criminală, fără scrupule, o adevărată bitch pe care spectatorul o vrea aruncată în spațiu de la primele scene cu ea. Un SF bun, de acțiune și care te mai relazează după o zi de muncă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Poveste de cutremur

Era la câteva zile după cutremurul din '77. Lumea era încă în stare de șoc, ceea ce era perfect de...

Close