Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Filme la început de toamnă -

Filme la început de toamnă

clachetaCa să mai scăpăm de răcoarea de afară, iată niscaiva recomandări cinematografice bune de privit pe blana de urs polar, lângă șemineul unde trosnește focul…

Now You See Me – patru magicieni fac echipă pentru a sparge o bancă, un seif și… De fapt e un film despre răzbunare, iar cine e capul răutăților veți afla numai la sfârșit. Magie, frate! Efecte speciale de nota 10 și intrigă ok.

Pain & Gain – Film inspirat după fapte reale. Trei culturiști dovedesc faptul că unde mușchiul e mare, creierul se face cât aluna. Bieții de ei încearcă o schemă de îmbogățire și… sfârșesc în ănchisoare. Film ușurel, dar distractiv pe alocuri.

GetawayCe poate face un pilot (jucat de Ethan Hawke) obligat să alerge pe străzile din Sofia cu poliția pe urme ca să mulțumească un infractor care îi ține soția ostatică? Să apese pe accelerație și să facă tot ce-i zice motherfuckerul ăla. Din fericire apare și Selena Gomez care-i dă o mână de ajutor. Pentru cei care au pe pereți postere cu NFS sau Fast & Furious. În rest, la fel de nasol ca un injector înfundat. Final deschis, deci ne mai așteaptă și partea a II a.

jOBS face un rol foarte bun întruchipându-l pe celebrul Steve Jobs în filmul care se vrea povestea acestuia de la începuturile Apple și până la lansareaiPod-ului. Merită văzut măcar așa să ne dăm seama că un pic de genialitate trebuie asezonată cu muncă, multă muncă. În rest: trăiască iPhonele din toată lumea.

Killing SeasonDe Niro și Travolta la vânătoare. Problema e că se vânează unul pe altul. Foști veterani din războiul din Serbia, Travolta are de plătit niște polițe, iar Bobby nu trebuie să-l lase să facă plata care ar însemna suprimarea lui. Final fain, film de văzut.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Mi-a scris Buba

Încă o șansă ratată de a mă îmbogăți. Dacă nu-mi inspiră numele încredere :)

Close