Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Filmul de duminică: încă 300. De data asta cu corăbii -

Filmul de duminică: încă 300. De data asta cu corăbii

300Ca de obicei, prezint filmul de duminică lunea. Nu de alta, dar să pară că trece ziua prea greu gândindu-vă la ce nu ați vizionat ieri. Este vorba de 300:Rise of an Empire și e un fel de continuare a filmului 300, ăla cu spartanii lui Leonidas ce se bătură la Termopile cu perșii. Numai că acum nu e vorba numai de spartani, ci de toți grecii ieșiți în calea dușmanului.

Acțiunea noului film începe tocmai când plecase Leonidas cu băieții să arate cum se încordază mușchiul de spartan și continuă și după cei 300 fuseseră măcelăriți de armatele lui Xerxes. De data asta caftangiul șef este Temistocle care se contrează cu Artemisia, o bunoacă de comandantă persană, din Grecia de origine, dar din cauză de viol și bătaie de la unii greci prinsese ură pe ăștia și promisese să-i rupă cu bătaia. Iar filmul e plin de bătaie de la început până la final. Mai mult bătălii navale (cu galere), dar asta nu diminuează cu nimic scenele de luptă. Efecte speciale la fel de reușite ca în primul film, iar grecii, dacă cumva aveați vreo nesiguranță, tot la bustul gol și-n chiloței de piele luptă. Deh, era pânza scumpă pe vremea aia. Sânge, săbii, urlete, război. Cu un popcorn abia scos din microwave, ce poate fi mai eroic într-o zi de duminică? Poate partea a III-a a filmului, dacă s-o face.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Parada ghei nu va mai avea loc. Află AICI motivul deloc incredibil

Azi, pe la orele nouă (dimineața, of course) trebuia să se desfășoare în republicanul nostru oraș o paradă ghei. De...

Close