Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Filmul de la mijloc de săptămână: Liam îi Non Stop pă avion -

Filmul de la mijloc de săptămână: Liam îi Non Stop pă avion

Non-StopDacă vă place Liam Neeson în rol de bad boy (nu vorbim aici de filme ultra serioase gen Schindler List) ca în Taken 1 și 2 și chiar 3 că cică se face și ăsta, puteți viziona cu încredere Non Stop. Nu e vorba despre vreun butic de cartier aflat în pragul falimentului, ci despre un air marshal, (Liam, of course) care primește niște mesaje pe telefon ca să transfere într-n cont 150 de milioane de parai că dacă nu la fiecare 20 de minute câte un pasager va fi kiluit. Asta petrecându-se într-un avion care zbura lin la 13.000 de metri (more or less).

Și tot filmul, marshalu’ nostru încearcă să afle care-i băiatul rău din combinație mai ales că, contul unde trebuia să dea banu era pe numele lui, iar prima crimă din avion o face chiar el rupându-i gâtuțul unui coleg marshal care transporta una bucată diplomat cu coca. Suspans, frate! Ceea ce vă doresc și vouă. Nota 8 (că-mi plac avioanele).

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Natură semivie: și politicienii au umor. La fiecare votare.

De pe locul 14 pe lista PSD+PC+UNPR+etc direct în Parlamentul European. Yupi sau cam așa ceva, nu?

Close