Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Frizzzz madărfacăr sau cum am tras la Cupa Presei la Tir -

Frizzzz madărfacăr sau cum am tras la Cupa Presei la Tir

eu_la_tirLa pepiniera de poliţişti de la Câmpina era frig şi bătea un vânt de-ţi lua chipiul pe sus (şi erau destui cu chipie). Am plecat de la Ploieşti având în minte filmele cu 007 şi Rambo (toate părţiile). Ce mai, eram mai pregătit decât un soldat chinez în ziua de salariu.

Ni s-a făcut instructajul, nu de alta dar să nu se lase cu hemoglobină pe pereţi, mi-am pus antifoanele pe urechelniţe şi m-am pregătit să-l fac de râs pe Bond. James Bond. Ascultam explicaţiile poliţistului care mă ajuta să nu-mi provoc vreun accident de vânătoare când un coleg a început să tragă (eram 6 care “ucideam” ţintele în acelaşi timp). Am tresărit ca o fetiţă căruia i-a fugit poneiul roz în lume. Din momentul ăla am uitat de Rambo and shit şi am reuşit să ies pe ultimul loc. Singura satisfacţie este că trei gloanţe le-am înfipt în capul ţintei (pnctaj mic, din păcate). Mafia time!

Iar colegul Pap (de azi are porecla Bruce Willis) care n-a tras în viaţa lui cu celebrul pistolet Carpaţi (nu ştiu dacă-i cu filtru sau nu) a ieşit pe locul I. Mai bine-l lăsam la Ploieşti. La mine a fost a doua oară (m-am mai jucat de-a sniperul la o zi a jandarmilor) deci se poate spune că puteam să scot un rezultat mai bun, nu?

După pac-pac-urile de rigoare ne-am retras strategic la sala de mese (nişte clătite excelente, recomand), mi-am primit diploma de participare (am pus-o pe perete în redacţie să se vadă că sunt mai războinic din fire) şi ne-am returnat acasă. La anul vreau să fiu cel puţin antepenultimul! Luci The Sniper, over and out.

ps. Da, în poză sunt eu. Ăla cu gănelu în poziţie de tragere, nu ăla cu chipiu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Un nou partid se ridică falnic pe pământul patriei

Ne trezirăm la redacţie cu un comunicat de presă. Prima dată, văzând că documentul este denumit comunicat de presa ALO_PH...

Close