Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Gata, noroc de pedofil, că acum poate coana de la interne să-și plătească polițele -

Gata, noroc de pedofil, că acum poate coana de la interne să-și plătească polițele

Trecând peste cazul extrem de grav al polițistului pedofil care a stat în sistem atâția ani fără să se sesizeze cineva (porecla ”violatorul” pe care i-o puseseră colegii nu se pune), iată că exsecretara Carmen dan, cocoțată pe pos de ministră de Interne a găsit momentul prielnic să-și plătească niște polițe. Pentru că probabil confundă Poliția și Jandarmeria cu biroul de la CJ Teleorman și crede că-i tarlaua ‘mneaei.

Așa că azi în marea conferință de presă Carmen Dan a găsit soluția. Toată lumea un pas în spate. Eventual în genunche pe coji de nucă. Că i-a cerut demisia șefului Poliției Române, ok, să cadă capetele. Numai că tanti Carmen a supralicitat și a cerut demisia șefului Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Comisarul Radu Gavriş, şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, cel care a coordonat echipa care l-a capturat pe pedofilul Eugen Stan pentru ca ulterior ministrul Carmen Dan să-i ceară demisia, are împreună cu echipa lui, performanţe neatinse de nicio altă structură similară din Europa. A fost şi foarte critic atunci s-a discutat despre modificarea Codurilor Penale, ministrul Carmen Dan atrăgându-i atenţia că nu ar trebui să comenteze.”-sursa: adevarul.ro

După cum se vede, ministra noastră nu-i preocupată de refacerea imaginii Poliției Române așa cum se bătea cu microfonu-n piept la conferința de presă. Pur și simplu Gavriș a deranjat-o pe ea și pe partidul mamă și acum trebuie să-i arate cine e mascula alfa din combinație.

Unii ar spune că e vorba de prostie, dar nu, e ticăloșie pură și cinism de Teleorman. Și te mai miri că sistemul e  varză cu așa miniștri făcuți la fără frecvență.

Acuma e momentul ca polițiștii onești și care muncesc din greu să-i arate tăntiței ministru obrazul și s-o cam trimeată la un tango. Un pas înainte și doi înapoi.

Nu de alta, dar poate prin vreun colț de Teleorman e vreun văr de-al treilea al ministrei, paznic la birt, care vrea să ajungă șef în poliție. Și-atunci să vezi eficiență maximă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Cică expresia ”ciuma roșie” nu-i bună. Să facem un CONCURS să găsim alta

Un derutat deputat PSD pe numele lui Pleșoianu a găsit Sfântul Graal al ideii de a arăta că protestele #rezist...

Close