Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Groapa în care, pe ploaie, România a derapat -

Groapa în care, pe ploaie, România a derapat

groapaEste seară și plouă. În case, oamenii conectați la Capatos sau Măruță sau alți promovatori de subcultură națională, hăhăie fericiți când pițipoancele se păruie sau când Leo Salam Parizer Chiflă își bate amantele în direct. Alții, cu ochi mari de suricată rătăcită în pădurile patriei, câte-or mai fi rămas, sorb cuvintele talk-show-riștilor care țipă cu invitații, unii peste alții ca într-un cor al vânătorilor rămași fără cartușe în fața unui grizly hămesit.

După 25 de ani de la prima dată când în lume s-au plantat panseluțe cu cozi de lopeți și de topare, Ion Iliescu începe să simtă o transpirație rece pe spate. Un pic cam târziu. Ping-pongul cu mingi pătrate între partide continuă fiecare fiind ăl mai deștept și mai moral dintr-o ciorbă reâncălzită în care 90% din conținut este imoral și care într-o țară așa zis normală ar servi lăptuci la marginea unei piețe de zarzavat.

Este seară și plouă, iar drumul de la cârciumă spre casă e deprimant ca o coadă la unt dat pe cartelă de pe vremea împușcatului. Și ca și atunci, neo nobilimea patriei își plimbă dorsalele obosite de atâta șezut degeaba, dar pe bani mulți, în mașini cu girofar, pentru că nu poți să te lauzi la vânătoarea de mistreți egipteni cu păr scurt că te-ai ajuns dacă nu te-ai plimbat măcar o dată într-o coloană oficială.

Fiind seară și ploaie unul dintre polițiștii care deschideau drumul coloanei oficiale a derapat și a murit. Cunoașteți povestea. Patricianul din mașina oficială și-a continuat drumul. Un accident banal care nu trece dincolo de geamurile fumurii ale unei mașini oficiale care gonește de la cârciumă spre casă pentru că e ploaie și e frig.

Un om de 28 de ani a murit. Oamenii au murit și vor continua să moară stupid în România. Această motocicletă pe ghidonul căreia se bat toți trotinetiștii care n-au habar nici măcar cum se conduce un Pegas.

În acea seară România a derapat în groapa nesimțirii lor. E noapte și ploua și oamenii hăhăie la Capatos. Iar groapa se tot adâncește.

sursa foto: digi24.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Wild life

Parcul IOR, o zi de toamnă caldă...

Close