Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Iată care a fost de fapt cea mai dificilă zi a lui Victor -

Iată care a fost de fapt cea mai dificilă zi a lui Victor

ponta_digiPe siteul Digi 24 văd următorul articol cu umătorul titlu. Știți voi: penal, DNA, demisie, circ, PSD, PNL, Ponta, Victor, interviuri etc.

Nimic mai fals decât acel titlu alb pe mov.! Cea mai dificilă zi pentru Victor a fost următoarea. Și aici urmează adevăratul film a adevăratei zile dificile:

Victor tasta cu furie în fața calculatorului ca un mare pianist la concertul de adio. Pe canapea, lângă el, cufundată în manichiura de seară, Daciana se plictisea teribil.

”Hai că-i dau print” mormăi Victor printre dinții încleștați în timp ce transpirația îi picura pe lentilele ochelarilor făcându-le opace. Cu un scrâșnet de Titanic izbind icebergul jumătate de top se blocă printre rotițele imprimantei. ”Paștele mamii…” spuse Victor scuturându-și ochelarii de sudoare. ”Măcar să mai apuc un CTRL+C, CTRL+V și CTRL+S!” strigă el de-i scăpă pila Dacianei din mână. Se auzi un ”doing” și ecranul se făcu albastru. ”Error”.

-Măcar ai apucat să salvezi? întrebă suav Daciana.

-Pe dracu. Paștele lui de calculator cu Microsoftu lui de căcat. Io ți-am zis să luăm un Apple. Fă și tu niște copii la xerox până-i dau de cap.

Daciana apăsă butonul mare și verde pe care scria cu alb virginal COPY. Copiatorul scoase un fel de sughițo-guiț și afișă ”Sorry. No tonner!”.

-Nu mai e tonner.

-Du-te-n debara și mai adu că poate apuc să termin până dimineață…

Daciana se îndrepta fredonând o melodie spre debara, iar calculatorul tocmai se restarta pe tăcute. Viorel strigă fericit ”mergeee!!!”.

În acel moment se luă curentul.

CTRL+C The

CTRL+V End

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Iohannis a cerut ajutorul specialiștilor japonezi în cazul lui Ponta. Verdictul lor este categoric

Văzând că Ponta nu se gândește să-și dea demisia, Iohannis a cerut ajutorul japonezilor. Cunoscuți pentru faptul că aceștia își...

Close