Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Ieri a fost iar conferinta de presa la PNL Prahova. Tema, evident, legea sanatatii -

Ieri a fost iar conferinta de presa la PNL Prahova. Tema, evident, legea sanatatii

Ieri (adica miercuri 11 ian. 2012) liberalii (de fapt uselistii) au facut conferinta de presa. Nu ca sa clarifice razbelul din organizatie, ci ca sa ne explice ce e cu Legea Sanatatii. De ce opozitia is good si puterea evil.

La ea au participat deputatul Gratiela Gavrilescu, dr. Carmen Dumitru si dr. Ion Luchian. Deoarece subiectul a fost disecat pe posturile nationale si rasucit pe toate partile nu s-a venit cu ncio noutate. M-am plictisit ingrozitor gandindu-ma ca e doar o forma de populism acum in an electoral.

Finalul, in schimb, a fost apoteotic. Deranjati oarecum de intrebarile venite de la presa s-a ajuns ca politicienii sa intrebe ziaristii. Despre sanatate, lege etc. Ceva de genul: “lasati-ma sa va intreb. Ce ati face daca v-ati duce la spital si….?”. Interesant. Oricum in loc sa inceapa la 11 s-a inceput la 11.15 (s-a mai asteptat din presa, dar grosul era la Mircea Cosma care facea conferinta la HidroPrahova).

A, si inca ceva, am avut iarasi ciocolata Rom. Si alune.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close