Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
În PNL a început curăţenia de după alegeri. -

În PNL a început curăţenia de după alegeri.

PNL Prahova conferinta de presaIeri, înainte de a da drumul la petrecerea de Sărbători pentru presă şi oamenii din teritoriu, PNL Prahova a anunţat că a exclus-o pe Adriana Săftoiu din rândurile partidului. Pentru neimplicarea în activitatea PNL şi declaraţii contra partidului, normal.

Printre rânduri a se citi declaraţii contra şefului suprem al PNL, Crin Ntonescu. Cum ar fi asta de AICI.

Cum Adriana Săftoiu era membră la Prahova (a şi fost deputat pe colegiu Urlaţi), normal că tot filala Prahova i-a dat eject. Probabil că la Prahova a ajuns pe mâna lui Dinu Patriciu, aşa cum şi Adina Vălean, soţia celebrului Crin Antonescu a fost membră la filiala Prahova venită tot pe mâna aceluiaşi Patriciu.

Acum mi se pare normal ca Antonescu, cu un partid care a rupt la alegeri (are PNL Prahova la parlamentari de nici nu le vine să creadă) să-şi consolideze poziţia dându-i la o parte pe ăia de măcăne împotriva lui. S-a nimerit ca Săftoiu să fie pe Prahova, putea foarte bine să fie şi la Suceava, nu are importanţă. Iar Antonescu probabil că va mai mătura cu unu, doi din partid ca să poată dormi liniştit fără să se zvârcolească în somn la gândul că stau unii să-i dea în cap pe la colţuri. Dar… fiecare pasăre pe limba ei piere, aşa că nu stau eu să-i plâng pe pieţii excluşi din partidele patriei.

PS. Mi s-a părut de-a dreptul metaforic la conferinţa de presă că ziariştii au stat în picioare şi aleşii jos. De fapt asta înseamnă să fi la putere. Mai mult nu comentez că doar le-am mâncat mâncarea mai apoi 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close