Negru Șemineu Lama 4 Termice Alimentate Sobă pe Peleți Cuptor Ventilator Arzător de Lemn Eco Fan Instrumente pentru Accesorii Decorative Portal

86.60lei

Adauga la lista dorintelor

misc

Descriere produs


Caracteristici:

1. Temperatură înaltă: ventilatorul electric este proiectat pentru a circula aerul cald de lemn/cărbune sau arzător de peleți cu o normală la suprafață o temperatură de 50 de grade Celsius la 400 de grade Celsius.

2. Nici o baterie sau energie electrică este necesară.

3. Oferi o mai bună de aer: îmbunătățirea circulație de aer cald oferă o mai mare confort și reduce cuptor de lemn de aproximativ 20%.

4. Durată lungă de viață: baza de fan adoptă bimetal dispozitiv de siguranță.Corpul cuptorului este realizat din aluminiu anodizat și poate rezista la temperaturi ridicate de până la 350 de grade Celsius.Chiar dacă acesta lucreaza pentru o lungă perioadă de timp la temperaturi ridicate, nu se va deforma sau deforma.

5. Utilizarea în condiții de siguranță: în Cazul în care temperatura de suprafață mai mare de 300 Celsius, dispozitiv de siguranta va ridicați ușor partea din față a ventilatorului pentru a proteja TEG si motorul.

Caietul de sarcini:

Material: Metal

Dimensiune: 12.5*12cm

Frunze 4 frunze

Viteza vântului 1100rpm

Zgomot ≤ 25dB

Temperatura de lucru 60-350 Celsius

Pachetul include:1*aragaz fan

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Caracteristici 2 Căldură Alimentat Aragaz, Ventilator
Material Aluminiu
culoare negru
Numărul De Model Semineu fan
Origine NC(de Origine)
Tip Aragaz, Ventilator

Produse similare